Inhuur

Bij de Gemeente Breda waarderen we de unieke bijdragen van elke medewerker. Of je nu in vast dienstverband bent of een tijdelijke rol hebt, je bent een waardevol onderdeel voor onze stad. Hoewel we de voorkeur geven aan vaste contracten, kiezen we ook bewust voor een bepaalde mate van flexibiliteit.

Tijdelijk samenwerken aan Gemeente Breda

Ben jij een uitzendkracht, ZZP'er of interim professional en wil je graag bijdragen aan de ambities van onze stad? Of ben je een bemiddelaar, intermediair of recruiter? Bij de Gemeente Breda zijn er mogelijkheden voor tijdelijk werk op ieder niveau en binnen verschillende afdelingen.

Waar vind je de tijdelijke opdrachten?

  • Voor functies in schaal 1 tot en met 8 werkt de Gemeente Breda samen met Randstad, Start People en Driessen. Kijk voor vacatures en meer informatie op hun websites.
  • Voor functies in schaal 8 of hoger werken wij met Flex West-Brabant. Op de website van Flex West-Brabant staat meer informatie en kun je reageren op onze vacatures. Ons proces voor tijdelijk inhuur is voor iedereen toegankelijk en biedt gelijke kansen. Heb je behoefte aan meer informatie? Neem contact op met Flex West-Brabant via telefoonnummer 076 – 502 7252. Of stuur een e-mail naar inhuurdesk@flexwestbrabant.nl.

Lees hier verhalen van onze collega's of bekijk onze vacatures voor vast dienstverband.