Stages

Bij de Gemeente Breda zijn stages meer dan alleen ervaring opdoen; je krijgt de kans om jouw talenten in te zetten en jezelf te ontwikkelen. Hier maak je deel uit van een organisatie met een breed scala aan expertises. Je werkt aan je eigen expertises en doet tegelijkertijd ervaring op in het werken in een grote organisatie. Er is veel te doen, en als je proactief bent, kun je echt stappen zetten. 

Je ervaart hier een werkomgeving die ondanks de omvang toch persoonlijk aanvoelt. Het effect van jouw inspanningen, groot of klein, zie je (in)direct terug in de stad en bij de inwoners. Ontdek een stage-ervaring waar nieuwsgierigheid, interesse en begrip de norm zijn. Bij de Gemeente Breda kun je rekenen op mentorschap en begeleiding van ervaren experts die graag hun kennis met je delen. 

Klaar om niet alleen een stage te lopen, maar een bijdrage te leveren aan een betrokken en diverse gemeenschap? Ontdek de mogelijkheden en word een waardevol onderdeel van ons team bij de Gemeente Breda.

Bekijk onze stages 

Kijk voor actuele stagevacatures het vacature-overzicht. Staat er geen passende stagevacature bij? Dat betekent dat we op dit moment geen mogelijkheden voor je hebben. Wil je op de hoogte blijven van actuele stagevacatures? Maak dan een vacature alert aan. 

Vragen over stages bij de gemeente Breda?

Neem contact op met een van onze recruiters.