Onze cultuur

Breda brengt het samen

Gemeente Breda is een organisatie waar iedereen zich welkom voelt (of moet voelen). Durf jezelf te laten zien en voor jezelf op te komen. We zijn nieuwsgierig naar elkaar, tonen interesse en accepteren elkaar zonder oordeel. In onze open cultuur is er begrip en aandacht voor iedereen. Als organisatie vinden we dat iedere individu uniek is met zijn eigen kennis, vaardigheden en ervaringen. Breda brengt het ├ęcht samen!

Onze collega's bij de Gemeente Breda herken je aan: 

  • Betrokkenheid bij Breda: Onze collega's zijn sterk betrokken bij de uitdagingen en ambities van Gemeente Breda. Ze zien het liefst (in)direct het resultaat van hun inspanningen op onze stad en de bewoners.  
  • Vooruitgang: In onze organisatie moedigen we proactief gedrag aan en bieden we ruimte om stappen vooruit te zetten met oog op het resultaat. 
  • Vrijheid in werkinvulling: Voel je vrij om initiatief te nemen en bij te dragen aan het succes van je team, jezelf en aan onze stad. 
  • Maatschappelijke bijdrage: Samen met collega's uit jouw team deel je de passie voor jullie taken. Dit doe je in een positieve en ondersteunende omgeving.