Werkomgeving

Je vindt ons door de hele stad

Werken voor de gemeente Breda is werken in de gemeente. Onze collega's kom je overal in de stad en dorpen tegen. Van afvalservice, wijkzaken tot groenbeheer, we hebben allemaal onze eigen werkplek.

Stadskantoor - Claudius Prinsenlaan 10

Op het stadskantoor aan het Chasséveld werken ruim 1.500 collega's. Het kantoor aan het Chasséveld is daarmee de grootste werkplek, met de meest diverse faciliteiten.

Het stadskantoor is de plek waar inwoners dagelijks langskomen voor burgerzaken zoals het aanvragen van een paspoort, verlengen van een rijbewijs, trouwen en meer. Maar het is ook de plek die de meeste collega's dagelijks ‘hun werk’ noemen. Een plek om samen te komen en met plezier elke dag bij te dragen aan de stad.  

Het kantoor biedt uitgebreide faciliteiten, waaronder een ondergrondse fietsenstalling, een restaurant met dagelijks verse broodjes, een saladebar, een fitnessruimte, en een ontspanningsruimte voor fysieke & mentale welzijn. 

Stadskantoor Gemeente Breda

Faciliteiten stadskantoor

Afvalservice, Slingerweg 9  

Afdeling afvalservice is specialist op het gebied van afvalverwerking. Dagelijks verwerken zij hier zo duurzaam mogelijk het afval van ruim 90.000 huishoudens en al het bedrijfsafval in Gemeente Breda. 

Riethil 6-10

Verschillende afdelingen beschouwen de gebouwen aan Riethil als hun thuisbasis. Onder andere de afdeling Werk Breda, groenbeheer, archeologie, WRKLAB076 en kringloopwinkel Vindingrijk