Medewerker Groen

Over de vacature

Openingsdatum
09-02-2024
Sluitingsdatum
03-03-2024
Opleidingsniveau
MBO
Vakgebied
Buitenruimte / Groenvoorziening
Dienstverband
Fulltime
Uren per week
36 - 36
Salarisindicatie
€ 2.288 - € 3.327

Wij zijn op zoek naar Medewerker Groen voor onze afdeling Uitvoering. Heb je groene vingers en heb je ervaring in het onderhouden en verfraaien van groenvoorzieningen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als Medewerker Groen speel je een belangrijke rol bij het aanleggen en onderhouden van groenvoorzieningen wat bijdraagt aan de leefbaarheid, schoonheid en veiligheid van de wijken en dorpen in Breda. Hierdoor blijft het aantrekkelijk om in Breda te leven, te werken en te wonen. Inwoners moeten zich prettig voelen in de wijken, waarbij het groen een belangrijke rol speelt.

 • Je bent verantwoordelijk voor het aanleggen en onderhouden van het openbaar groen.
 • Je merkt eventuele problemen op, beantwoordt vragen van bewoners en lost meldingen tijdig op.
 • Je werkt mee  bij weekendveegdiensten.
 • Je maakt deel uit van een hecht team waarbij samenwerking met collega's van andere teams zoals Bomen, Ecologie en Reiniging vanzelfsprekend is.

Wat vragen wij?

 • Je beschikt over minimaal een mbo niveau 2 opleiding richting (groen/cultuurtechniek) of een vergelijkbare opleiding.
 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.
 • Je bent in het bezit van rijbewijs BE en T.
 • Je hebt geen probleem met het meedraaien in verschillende diensten, zoals weekendveegdiensten.

Wat bieden wij?

Werken bij Gemeente Breda is werken in een stad met ambities. We denken vooruit en maken mogelijk. Voor onze inwoners én voor onze medewerkers. Naast een baan als Medewerker Groen kun je daarom rekenen op:

 • Een contract van 36 uur per week met uitzicht op vast dienstverband.
 • Je start in aanloopschaal 4 met een bruto maandsalaris van maximaal €3174 (schaal 4) op basis van 36 uur met uitzicht op doorgroei naar schaal 5 met een bruto maandsalaris van maximaal €3327.
 • 194 verlofuren per jaar op fulltime basis.
 • Een individueel keuzebudget van 17,05% boven op je salaris dat je kunt inzetten voor studie, extra verlof of bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets. Het bedrag laten uitbetalen als 13e maand is ook mogelijk.
 • Volop ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.
 • Een mobiele telefoon.
 • Een werkgeversbijdrage in de kosten van de zorgverzekering.
 • Een goede pensioenregeling bij ABP.

Meer weten over de stad of organisatie? Lees meer over  Gemeente Breda 

Wie zijn wij?

De afdeling Uitvoering werkt met 270 medewerkers dagelijks aan het beheer en onderhoud van Breda. De afdeling bestaat uit 6 teams namelijk:

Uitvoering en Advisering
Reiniging
Grond-, Weg- en waterbouw en Verkeer
Stedelijk Groen Oost en Ecologie
Stedelijk Groen West
Bomen, Sport en Recreatie

Deze teams werken vanuit verschillende locaties in de stad. Veel werkzaamheden worden uitgevoerd op werkdagen. Maar ook in het weekend zal onze stad schoon, veilig en heel moeten zijn. Er zijn verschillende diensten zoals wachtdienst, weekendveegdienst en winterdienst. We verwachten van nieuwe medewerkers dat ze bereid zijn om bij één van deze diensten te werken. Zo leer je de stad en andere collega’s of teams nog beter kennen.

Als medewerker groen werk je in het team van Stedelijk groen waar 110 collega’s werkzaam zijn op de locaties Stedelijk Groen Oost en West. In deze functie werk  je dagelijks in een klein team van medewerkers waaronder één voorman.  Indien nodig werk je samen met collega’s van andere teams zoals Bomen, Ecologie en Reiniging.

Enthousiast geworden?

Solliciteer dan snel op deze vacature van Medewerker Groen. Dit kan tot en met 3 maart 2024. Zijn we enthousiast, dan ontvang je zo snel mogelijk de uitnodiging voor een gesprek. De gesprekken vinden plaats op woensdag 6 maart tussen 08:00 uur en 16:00 uur. Liever eerst meer weten over deze functie? Bel dan naar Jasper Maas, Teamleider Stedelijk Groen West, tel. 06-25733661.

Over de organisatie

Naam organisatie
M - West
Locatienaam
Districtspost Tuinzigtlaan